Vad du bör ha med dig i ditt handbagage

Här kommer några tips på vad du kan ta med dig ditt handbagage:

För underhållning är ett bra tips att ta med sig en Ipad i fodral. En sådan fyller i princip alltid sin funktion i ditt bagage. Men det behövs ett stöttåligt fodral. Med hjälp av detta praktiska hjälpmedel kan man läsa böcker på resan, eller surfa lite på nätet.

Det är också bra att ha med sig någon form av magasin på resan. Det är ett ganska bra tidsfördriv som gör att resan flyter smidigare och blir lite mer av en mysig upplevelse.

Vatten är väldigt dyrt på flygplan så det är bra att ta med sig en vattenflaska. Denna kan man använda dricka före, och fylla på efter resan. Hörlurar och öronproppar är i princip också ett måste.

Viktigt att ha med sig hörlurar i ditt handbagage

På så sätt kan man stänga ute omvärlden lite grann. Man kan aldrig påverka vilka människor man hamnar bredvid, och ett par hörlurar kan neutralisera en skrikande bebis på ett fantastiskt sätt. Detta kan ibland vara direkt nödvändigt för att resan inte ska förvandlas till en frustrerande mardröm. Med hjälp av ett par hörlurar kan du exempelvis lyssna på poddar och musik.

En telefon är naturligtvis viktig att ta med sig. Här kan du ha dina resor och offline-kartor, vilket gör att resan känns lättare och mer organiserad. Man kan också fota av alla resedokument och ha som en liten säkerhetsbackup i sin telefon. Det kan vara bra att ha en inläst karta över destinationen.

Detta gör att man är mer förberedd när man kommer fram och vet var man ska ta vägen. Självklart har man dessutom kamera med sig i sitt handbagage. Pass och andra viktiga papper är också viktiga.​​​